Geachte commissie ROB,

briefVandaag hebben we u een briefje gestuurd. Aanstaande dinsdag bespreekt u namelijk de inhoud van het raadsvoorstel dat u vorige week van het college ontving. Het raadsvoorstel schetst echter een wel heel eenzijdige en halve werkelijkheid en mist de benodigde onderbouwing en transparantie. In onze brief ónze, stevig onderbouwde, kijk op het voornemen van het college. Het college heeft dit dossier jaren in de la laten liggen en nu moet er ineens en met haastige spoed een transferium uit de grond gestampt worden. Dat gaat zomaar niet. Wij verwachten van u als onze volksvertegenwoordigers in de raad een zorgvuldige behandeling van eerlijke feiten. Maakt u het verschil tussen een hapsnap besluit en een breedgedragen, toekomstbestendig en trots beleid? We zien elkaar dinsdag.

Lees hier onze brief.