Parkeergarage: fase 2

Ja hoor, daar gaan we weer. Nadat de gemeenteraad op 16 oktober unaniem besloot géén garage op onze tuinterrein te plaatsen, zijn de ambtenaren druk op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. U raadt het al: de nieuwe locatie is pal náást onze tuinen. Ook hier zijn wij natuurlijk tegen: wie wil nu groente verbouwen in de rook van een parkeergarage? Wij eten onze salade het liefst zónder een fijnstofdressing.

garage

Ook dit plan van de gemeente zullen we proberen tegen te gaan. Dit is ook helemaal in lijn met de wens van de gemeenteraad zelf, die de wethouder unaniem (!) opdroeg om onze tuinen te sparen. Als Jan Hoskam meent dat hij onze tuinen spaart door een garage met bijbehorende verkeersstromen te organiseren direct naast onze tuin, dan is hij toch echt abuis.

Beste wethouder, kom toch eens kijken op onze tuinen en op de Deutersestraat: een garage van 10 meter hoog plus druk verkeer slaat hier als een tang op een varken.