Verbijsterend bericht van de
gemeente ‘s-Hertogenbosch

Is dit hoe onze tuin er straks uit ziet? Wel als het aan de gemeente ligt.

parkeergarage
Vandaag werden we uitgenodigd voor een gesprek. Twee ambtenaren vertelden ons doodleuk dat we even een stukkie moeten opschuiven want er wordt een parkeergarage gebouwd. En dat dat toch geen probleem is, want we kunnen er toch een volwaardige plek voor terug krijgen?

Verbijsterd en vol vragen werden we uitgeleide gedaan. Hoezo een volwaardige plek? Hoezo horen we dit 1 minuut na 12? Hoezo zal de gemeenteraad dit besluit behandelen als een hamerstuk? En waarom zijn wij totaal geen gesprekspartner geweest in alle plannenmakerij? Hoezo mogen we geen bezwaar maken? Hoezo moet die garage precies op ons terrein? En hoezo moeten we hierover ons mond houden omdat de gemeenteraad nog van niets weet?

Beste tuinleden, zondag a.s. (14.00-16.00 uur) komen we bij elkaar om hierover van gedachten te wisselen en plan de campagne te maken. Wordt vervolgd.