Tuinverhalenwedstrijd

Het tijdschrift Groei & Bloei organiseert samen met Vroege Vogels Tuinreservaten de Tuinverhalenwedstrijd. Een egel met spelende jongen, de allereerste sneeuwklokjes, een onverwacht bezoek van sperwer of reiger, schrijvertjes op het water, je kind dat zijn eerste tomaatjes ziet groeien … Wat zijn de dingen die je raken in je tuin? Schrijf je meest originele, spannende, vertederende gedachten op. Het uitverkoren verhaal krijgt een ereplaats in Groei & Bloei en op de Vroege Vogels Tuinreservaten website. De winnaar van de eerste prijs wordt op een zondagmorgen uitgenodigd als gast bij de Vroege Vogels uitzending in de studio in Gasterij Stadzigt voor een bijzonder biologisch ontbijt met aansluitend een vaartocht over het Naardermeer. Ze leggen de lat niet op Olympisch niveau, maar willen verrast en geraakt worden. Er is één beperking: je verhaal mag niet meer dan 400 woorden tellen. Stuur je verhaal voor 1 april 2014 naar de redactie onder vermelding van ’Tuinverhaal’.