Fruitboompje nodig?

Ga eens langs bij Floris. Floris is een kleinschalige fruitboomkwekerij in Den Dungen met een grote verscheidenheid aan rassen, die op natuurlijke en harmonische wijze worden opgekweekt. Bij ons kunt u terecht voor ecologisch opgekweekte appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimenbomen. Wij zijn zeer breed gesorteerd in oude appelrassen en rassen met een hoge ziekteresistentie. Er wordt ge├źnt op verschillende soorten onderstammen, dus hoogstambomen maar ook kleiner blijvende bomen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt uw aankoop bij ons begeleid met advies op het gebied van aanplant en onderhoud van uw fruitbomen. Vanaf november tot en met april elke vrijdag en zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 of op afspraak. Rijndonksestraat naast nr 3, 5275 HJ Den Dungen. Bekijk deze poster of bezoek de website: www.natuurlijkebomen.nl.